Kunstprint

Kunstprint

Mangler du et kunstprint til hjemmet? Kunst på væggen kan forandre et helt rum. Det kan være et vindue ind til en anden verden, eller et spejl der viser nye sider af dig selv. Alle kunstprint på Isabellas Atelier er lavet med stor omhu og kærlighed. De findes i et begrænset oplag og er både nummererede og signerede. Motiverne er fyldt med farver, mønstrer og symboler. Hvert kunstprint rummer mange fortællinger.

Kunstprint og motiv

De fleste kunstprint som sælges på Isabellas Atelier er baseret på originale tegninger lavet med farveblyanter. Jeg begyndte for alvor at arbejde med tegning i 2019 og har ikke sluppet mediet siden. Jeg elsker den intimitet og detaljerigdom, som kan skabes på papiret. Motiverne på tegningerne er inspireret af natur, følelser og ornamentik. Skabelsesprocessen er langsomlig og omhyggelig, hvilket kommer til udtryk i det færdige resultat. Jeg bruger kun farveblyanter af højeste kvalitet og har pt. 120 forskellige farver at vælge imellem!

Hvordan laves kunstprint?

De fleste kunstprint på Isabellas Atelier er lavet som giclée print. Dette betyder at de er af meget høj kvalitet og arkivholdbare. Værkerne er printet med pigmenteret blæk i 12 farver, hvilket sikrer en enestående gengivelse af farver, detaljer og kontraster. De er printet på fine art papir fra Hahnemühle, som er en af de bedste producenter af kvalitetspapir til bl.a. injekt-print. Jeg har valgt at lave mine kunstprint som giclée print, da det er vigtigt for mig at hvert kunstprint bliver et kunstværk i sig selv. Ved korrekt beskyttelse, sikrer den høje kvalitet af både blæk og papir, værkerne en levetid på over 100 år.