FAQ

FAQ

Hvor lang er leveringstiden?

Hvis du har lavet en ordre, som udelukkende indeholder kunstprint, bliver den sendt til dig med posten. Jeg bestræber mig på at afsende din ordre inden for 5 hverdage. Forsendelsen tager 1-4 hverdage, så du skulle gerne modtage ordren inden for 9 hverdage.

Hvordan foregår “personlig afhentning”?

Det er muligt at afhente din ordre personligt hos mig på Amager i København. Hvis din ordre indeholder keramik er det en nødvendighed, da jeg pt. ikke sender keramik med posten (jeg er ved at undersøge hvilke fragtmetoder, der vil være bedst til dette i fremtiden). Når din ordre er modtaget og du har valgt “personlig afhentning”, vil jeg inden for få dage sende dig en mail, hvori vi kan aftale et nærmere tidspunkt for afhentning.

Hvordan foregår betalingen?

På isabellasatelier.dk benytter jeg mig af PayPal og Stripe til at acceptere og behandle betalinger. Det er er nogle af de mest kendte og pålidelige betalingsprocessorer på e-handelsmarkedet, hvilket sikrer dig en tryg og nem købsoplevelse.

Flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, kan du skrive en mail til kontakt@isabellasatelier.dk, så vender jeg tilbage med svar så hurtigt som muligt.