Keramikskulpturer

Keramikskulpturer

Drømmer du om at få din helt egen keramikskulptur til hjemmet? Eller overvejer du at give et unikt kunstværk i gave? Alle keramikskulpturer som sælges her på Isabellas Atelier er håndlavede og unikke. Skabelsesprocessen er meget intuitiv. Materialerne lever deres eget liv og tilføjer skulpturerne noget helt særligt. Resultatet overrasker altid!

Keramikskulpturer og væsner

Jeg opfatter mine keramikskulpturer som små væsner. De er en blanding af natur, former, farver og menneskelige egenskaber og følelser. De kan være inspireret af noget jeg har set, hørt eller på anden vis oplevet f.eks. en gåtur i skoven eller et digt. Når jeg begynder på en keramikskulptur, har jeg tit en fornemmelse af hvad den skal udtrykke, men jeg ved aldrig hvordan den endelige skulptur bliver. Jeg bruger næsten ingen værktøjer, når jeg bygger skulpturerne op i ler. Det er vigtigt for mig at man kan se at skulpturerne er håndlavede. Det handler ikke om at være perfekt eller færdig, men levende, i forvandling.

Hvordan køber jeg en af dine keramikskulpturer?

Du kan købe mine keramikskulpturer her på hjemmesiden. Indtil videre er det desværre kun muligt at afhente skulpturerne hos mig i København. Mange af keramikskulpturerne har fine detaljer, som gør dem skrøbelige at sende med posten, og jeg undersøger pt. hvilken forsendelsesmulighed der er bedst.

Hvis du er interesseret i en af mine keramikskulpturer, men gerne vil vente med at købe den til du har set den i virkeligheden, kan du sende mig en e-mail på kontakt@isabellasatelier.dk, så finder vi ud af noget.